Pagina 1 din 11

Pozele copiiilor

MesajScris: Vin Mar 17, 2006 8:49 pm
de mgm
Ce se mai intampla cu concursul de poze?Eu am mai trimis o poza,nu stiu daca a ajuns la admin.Si de vreo luna e tot aceeasi poza castigatoare-nu am nimic cu nimeni,dar mai sunt si alti copii draguti pe site-de ex. David ,Robert,Vladut,Arin,ca sa mentionez cativa.

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Vin Mar 17, 2006 10:20 pm
de admin
Putina rabdare va rog: depind de o firma care intretine site-ul iar ei au alta viteza. Oricum, sper ca cel mai tarziu saptamana viitoare problema sa fie definitiv rezolvata.

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Vin Mar 17, 2006 11:50 pm
de mgm
o.k,am inteles:) pai de-asta am si scris,ca sa aflu ce se mai intampla si sa stie si ceilalti parinti de pe site,in caz ca se intreaba;)

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Lun Mar 20, 2006 3:20 pm
de tzupi
Sincer MGM si noi ne=am intrebat de ce nu s=a schimbat poza cu Mara de atata vreme. Ssteptam sa vedem alti ingerasi pe prima pagina:)

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Joi Mar 23, 2006 9:59 pm
de admin
S-a rezolvat! Pozele se pot trimite la online@parinticlujeni.ro , iar cele pe care le-ati trimis deja vor fi postate cel tarziu luni.:)

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Joi Mar 23, 2006 11:12 pm
de Arin
Asta e de bine, nu de alta dar de cand am trimis poze unii din noi, copiii au cam ... crescut.

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Mar Mar 28, 2006 10:08 pm
de admin
Ei bine, galeria de poze functioneaza iar eu am fost instruit sa lucrez cu editorul galeriei - asa ca va astept sa dati cu poze in noi, oricate, la contact@parinticlujeni.ro. Nu uitati sa adaugati o descriere a pozei (pozelor), nume, varsta, cartier. Va mai spun ca clasamentul pozelor il faceti voi votand pozele care vi se par interesante, deci poza care va apare pe homepage va fi cea care atrage cele mai multe voturi.

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Mie Mar 29, 2006 8:18 am
de tzush
noi pana acum am treimis trei, dar apare doar una :(( si plangem tare tare
si ... nu cred ca vrei sa fii bombardat cu poze. nu ne spune de doua ori . ca io una as trimite o tona, daca mi-as permite :D

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Mie Mar 29, 2006 8:32 am
de mgm
Am si eu o intrebare-cum functioneaza sistemul de votare?Ca eu am incercat sa votez pozele copiiilor mei si se poate,asa ca fiecare practic isi poate vota poza si sa castige:laugh:

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Mie Mar 29, 2006 10:56 am
de admin
Da, se pot trimite oricate poze. Da, se pot vota pozele copiilor proprii, dar cand vor fi zeci sau sute de votanti asta nu mai conteaza.

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Vin Mar 31, 2006 6:58 am
de tzush
admin ... si pozele noastre? sa trimit din nou :D ?

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Vin Mar 31, 2006 11:20 am
de admin
Da, te rog. Oricate la contact@parinticlujeni.ro :)

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Joi Apr 06, 2006 1:40 pm
de ralu
Buna. Sunt in culmea fericirii pt. ca fetitza mea este castigatoarea concursului cu poze. Multumesc tuturor celor care au votat si doresc succes celorlalti copii frumosi .
As vrea totusi sa aflu cum s-a procedat la asta, cum s-a votat, pt. ca eu nu am reusit sa descifrez tainele acestea, deci eu nu am votat niciodata pt. a-mi favoriza odorul:)
Admin, sper si te rog sa ma luminezi inca o data:)

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Joi Apr 06, 2006 5:56 pm
de admin
Ca sa votezi o poza trebuie sa dai click pe ea pana cand apare marita - de ex. sa apara Pagina principala > Stefania > stef2.jpg, iar in partea de jos sub poza marita se afla Comentarii si Rating, adica posibilitatea de votare. Clasamentul este rezultatul voturilor stranse pana la un moment dat, respectiv in fiecare duminica seara la ora 18.00, Ceea ce inseamna ca poza copilului care a strans cele mai multe voturi pana duminica va apare toata saptamana urmatoare in calitate de castigator:) E adevarat ca e un pic derutant pentru ca apare si Top zece si Top voturi - ce ne intereseaza pe noi este Top voturi, si nu Top zece (care arata numarul de afisari ale pozei). Inca ceva: o poza poate fi declarata castigatoare o singura data, un copil cu poze diferite de oricate ori.

Re:Pozele copiiilor

MesajScris: Joi Apr 06, 2006 7:26 pm
de mgm
Eu chiar ca nu mai inteleg:lol: Copiii mei apar in top 10 cu 19 voturi,dar in top voturi nu apar deloc.Si am mai vazut si alte poze care aveau multe voturi si nu apareau nici intr-un top,nici in altul.