Pagina 1 din 1

Vorbe de suflet

MesajScris: Mar Mar 16, 2010 11:34 am
de admin
Buna Tuturor,
am reusit si eu intr-un sfirsit sa arunc o privire pe forumul site-ului sa vad ce mai scrie lumea si multe comentarii sunt pertinente, dar sunt si comentarii care sunt incarcate de emotii negative fara o explicatie rationala. Nu am uitat sa ma prezint la inceput, ci am simtit nevoia sa fac si eu un comentariu referitor la forum pentru inceput. Ma numesc Catalin CHIS si sunt unul dintre parintii clujeni care la un moment dat avea nevoie de o sustinere din partea unor institutii si nu am primit-o, motiv pentru care a aparut si ideea de a relansa site-ul parinticlujeni.ro care incepea din motive variate sa nu mai impacteze comunitatea locala. Voi lasa la o parte comentariile mai putin placute la adresa mea ... si va voi da cateva informatii despre ceea ce vreau sau vrem sa facem in Fundatia Parinti Clujeni, cea care de cateva luni administreaza site-ul.

In primul rind vreau sa va explic de ce am ales forma de organizare fundatie si nu ONG. Motivul este unul singur, nu vreau ca misiunea si ideile pe care le am eu la acest moment sa fie distorsionate in timp, dar sunt sigur ca aceste idei vor suporta rafinari de-a lungul timpului, deoarece ma astept ca voi cei care puteti da viata cu adevarat comunitatii Parinti Clujeni sa va faceti auzite vocile cat mai repede. Depinde acum de voi, cele/cei care activati pe forum sa va implicati intr-un mod activ pentru a da un sens acestei comunitati, care nu este foarte vizibila.

Resursele personale sunt limitate, dar voi continua sa gasesc resurse suplimentare pentru a dezvolta acest proiect. Mai jos sunt cele cateva lucruri pe care am inceput sa le facem impreuna cu colega Cristina Grigore, care in acest moment face o munca de voluntariat, sper ca la un moment dat sa reusim sa ii rasplatim eforturile :

- 30 BURSE complete pentru sustinerea cheltuielilor de gradinita privata (taxa de gradinita)
- 5 BURSE scolare private complete,(taxa de scoala)
- 5 BURSE DE EXCELENTA de 100 EURO pentru domeniul :muzica, desen/grafica, sport, coregrafie; (cheltuieli de pregatire, concerte/concursuri, marteriale necesare)
- 5 abonamente bazin

Desigur ca aceste burse la gradinite si scoli private vor fi acordate copiilor ai caror parinti nu isi pot sustine copiii, decat la stat. Vom publica pe site conditiile de acordare, care au fost si sunt discutate cu gradinitele carea au ales sa sustina acest proiect. Dupa o luna de cand Cristina si-a inceput activitatea avem in acest moment confirmarea pentru aproximativ 18 burse la gradinita si 6 la scoala. Sper ca pana la mijlocul lunii mai sa inchidem proiectul si sa spunem ca am reusit.

De asemenea foarte curand vom publica pe site si evenimentele pe care dorim sa le organizam pentru comunitatea Parinti Clujeni, deoarece ne dorim ca in fiecare luna sa interactionam cu ea. Avem nevoie de ajutor si idei, motiv pentru care nu ezitati sa va implicati ACUM. Asa vom vedea cat de mult ne dorim unii sau altii sa ne mindrim ca suntem parinti CLUJENI activi pentru o viata mai buna a copiilor nostri, dar nu in ultimul rind si a noastra.

Imi doresc activitatea de pe forum altfel, sau mai bine zis imi doresc sa ne cunoastem, sa ne vedem, sa ne strangem mainile, sa nu fim doar cuvinte in spatele unor nick-uri alese pentru forum. Vreau sa ne vedem cel putin odata pe luna si sa dezbatem impreuna problemele pe care le avem, asa ca incepand din luna mai, vom alege o locatie, o ora si o zi cand ne vedem si „birfim” ce am putea face pentru noi toti.

Pina atunci ne puteti gasi la adresa Franz Liszt 30 et IV, Cluj-Napoca si puteti discuta atat cu Cristina(cristina.grigore@parinticlujeni.ro) care coordoneaza proiectul, cat si cu mine(catalin.chis@parinticlujeni.ro), cel care sprijina neconditionat acest proiect.

Sa ne vedem si auzim cu bine. Catalin

PS Nu am dat aceste rinduri la cineva care stie sa mestesugeasca vorbele mai bine, dincolo de eventualele greseli de exprimare si/sau gramaticale v-am spus lucrurile din suflet. Astept feedback, constructiv daca se poate 

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Mar Mar 16, 2010 12:03 pm
de claualex
Buna,Catalin,ma numesc Claudia si cred ca pot spune cu mana pe inima ca noi-comunitatea parintilor clujeni care activeaza(sau au activat,dar facem cumva sa ii recuperam)suntem aici alaturi de voi.
"raceala" asta de la relanasarea sitului a facut ca unii sa inceteze sa mai activeze pe site.
mie celputin imi place sa spun ca suntem o "mare familie clujeana" am ajuns sa ne cunoastem unii cu altii sa ne stim destul de bine si sa ne ajutam cat am putut intre noi sau sa ajutam pe altii.

ideea de burse este buna sper sa ajutam cum putem

iar intalnirile cat mai multe la ieriri in aer liber

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Mar Mar 16, 2010 12:04 pm
de claualex
PS.te rog fa ceva in legatura cu postarile lui dfg-ala ca mooorrr

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Dum Aug 15, 2010 5:19 pm
de ioanasimona
Ar fi frumos sa fie lansat site-ul ... Sunt multi "parinti clujeni" ... Poate daca se schimba putin fondul ... sa fie mai colorat, atractiv, mai multe reclame site-lui ... nu stiu, sunt chiar multe modalitati ...

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Lun Aug 16, 2010 1:46 pm
de admin
Buna Ioana,

Ce culori ar fi mai potrivit sa folosim pentru site; ce v-ar interesa sa aflati stiri/evenimente

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Lun Aug 16, 2010 2:53 pm
de ioanasimona
Buna,
Pai, stiu, eu ... culori in ton cu cromatica fiecarui anotimp ... e doar o idee, poate ma mai gandesc ... evenimente/stiri referitoare la zona locala ar fi interesante de stiut, sa fim la curent cu ele ... dar nu numai ...

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Mar Aug 17, 2010 3:05 pm
de Ioanab
Salutare,
eu sunt unul din utilizatorii si membrii vechi ai acestei comunitati care de la schimbarea proprietarului nu am mai activat pe forum, dar din cand in cand am mai vizitat "portalul meu de suflet".
Cauzele lipsei de activitate cred ca sunt binecunoscute si cred eu perfect scuzabile pentru ca stiu ca orice inceput e mai greut!
Ma bucur ca nu a fost abandonat acest proiect si va doresc (si ne doresc) sa ducem impreuna acest proiect, si din partea mea va garantez ca revin pe forum si in comunitate si ca va sustin din toata inima!

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Mie Aug 18, 2010 8:21 pm
de ioanasimona
Nu stiu ce probleme au fost si nici nu ma intereseaza. Insa ar fi frumos ca un oras asa atragator cum este Clujul (si ma mandresc cu el) sa nu aiba un site ... cu si despre parinti si copii. Sunt chiar multe lucruri interesante de aflat ... Sunt tot felul de site-uri familiale ... oare de ce Clujul nu a avut stabilitate pe acesta?! Certuri si tot felul de lucruri suparacioase nu cred ca-si au rostul ... doar suntem parinti ... Si sunt destule rele pe lumea asta ... Aici ar trebui sa fie armonie, intelegere si de ce nu ... pur si simplu relaxare ...

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Mie Aug 18, 2010 8:51 pm
de Ioanab
Ei, nu m-am referit deloc la vreo cearta sau mai stiu eu ce lucruri urate din astea....aici chiar ne-am inteles mereu foarte bine cu totii si chiar a fost de suflet toata activitatea de pe acest portal...
Ca sa nu fie confuzii am sa ma explic : m-am referit la faptul ca perioada de schimbare a proprietarului a fost simtita si pe site, respectiv pe forum printr-o lipsa a activitatii adminului, fara raspunsuri la solicitari, neactualizarea stirilor si a altor date....si capac a pus acel promo enervant care a intrat la aproape toate topicurile, promo care a ramas o vreme cam lunguta acolo si pentru care nu s-a luat nici o masura.....
Aceste lucruri incet incet au dus la o activitate din ce in ce mai slaba si apoi mai deloc pe forum .
In schimb acum ma bucur sa vad ca poate incepe sa se miste iar treaba....
Eu chiar o sa dau iar sfoara in tara la cei pe care ii mai stiu ca frecventau aceasta comunitate si sper sa ne re-adunam aici si apoi si fata in fata asa cum a promis si adminul!

Re: Vorbe de suflet

MesajScris: Mar Oct 05, 2010 4:34 pm
de claualex
salutare..nu am intrat de ceva vreme buna pe forum antivirusul ce il aveam nu ma lasa sa deschid pagina.
Ioanab-ma bucur ca esti pe "baricade" aici suntem si noi insa cred ca trebuie putina mobilitate ca acest site sa intre inapoi pe fagasul lui normal si la inaltime acolo unde a fost acum ceva vreme.