Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Sanatate
Platforma DOXTAR facilitează accesul gratuit al pacienților la sfat medical pediatric
10.09.2020
Platforma DOXTAR facilitează accesul gratuit al pacienților la sfat medical pediatric
Platforma DOXTAR facilitează accesul gratiuit al pacienților 
la sfat medical pediatric

Doxtar, platformă online pentru servicii medicale la distanță, facilitează accesul gratuit al pacienților săi la sfat medical pediatric. Noul beneficiu este oferit în cadrul parteneriatului cu Peditel 1791, call center pediatric non-stop, care a ajutat până acum peste 270.000 de părinți din România și diaspora.

În cadrul acestui parteneriat, pacienții Doxtar vor avea acces direct la serviciile call centerului pediatric și vor putea apela, astfel, la consiliere medicală pediatrica non-stop, de oriunde s-ar afla și ori de câte ori întâmpină o problemă de sănătate cu copiii.

De asemenea, pentru a susține proiectul Peditel, părinții care apelează call centerul 1791 și au nevoie de acces rapid și profesionist la servicii medicale de specialitate, vor beneficia de un regim special la interacțiunea cu medicii Doxtar, respectiv tarife preferențiale la toți cei 90 de medici activi în platformă, în baza voucherului de discount.

Din iunie 2020, Doxtar oferă pacienților săi și opțiunea de a accesa medicii din platformă și în format audio și video (videocall), fără a percepe costuri suplimentare pentru această metodă de interacțiune.

Pentru a apela ca pacient la serviciile medicilor Doxtar.ro trebuie să îți faci cont în aplicația “Doxtar pentru pacienți”, disponibilă atât în magazinele de aplicații Google Play (Android) cât și în App Store (IoS);

 

În prezent, Doxtar are peste 5.000 de pacienți înregistrați în aplicație și își crește continuu numărul de medici cu care colaborează.

Prin Doxtar pot fi accesate peste 35 de specializările medicale pentru copii și adulți -  de la Alergologie-Imunologie, Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina Sportivă, până la Psihologie și Psihiatrie pediatrică sau Ortopedie pediatrică și Traumatologie

 

Despre Doxtar

Lansată în 2019, platforma Doxtar.ro este una dintre cele mai avansate opțiuni tehnologice de relaționare între medici și pacienți din România. Disponibilă pentru Android și IoS, aplicația oferă un nivel ridicat de securitate a informațiilor, fiind una dintre primele aplicații HIPAA compliant din România. 

 

 

 

 

 

 

 

Media: 1.5/5 (14 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live