Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Sanatate
MDC ”Rolul tatălui și provocările parenting-ului modern” 28 mai | 18:30 | Cluj Hub
16.05.2019
MDC ”Rolul tatălui și provocările parenting-ului modern” 28 mai | 18:30 | Cluj Hub

Modern Dad’s Challenges își face bagajele și ajunge pentru prima data în Cluj, cu un subiect amplu și de actualitate – ”Provocările parenting-ului modern”.  Evenimentul va avea loc marți, 28 mai, ora 18:30, la Cluj Hub.

Astfel, provocăm toți tăticii (și viitori tătici, bineînțeles) din Cluj la o discuție interactivă despre confruntările de zi cu zi a părintelui modern și, mai ales, despre cum ne creștem copiii sănătos și armonios, cu limite și libertate. În cadrul Modern Dad’s Challenges Cluj, vom aborda subiecte de psihologie, sănătate, educație, după cum urmează:

·         Rolul tatălui în dezvoltarea copilului

·         Cum creștem un copil sănătos?

·         Educație financiară pentru tătici și cum îi responsabilizăm pe cei mici

Vor fi alături de noi specailiștii: Dr. Petronela Popoviciu, Medic Primar Medicină de Familie 
Educator Prenatal Certificat Lamaze & Consilier Alăptare; Alexandra Dana Ilieș, Founder Parenting prin iubire; Dorina Poloșan, Antreprenor, Mamă & Coordonator organizație IA Atitudine AZI și alții. Moderatorul evenimentului va fi Sofia Frunză, initiator proiect Modern Dad’s Challenges.

Modern Dad’s Challenges este singurul eveniment de parenting din tara dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este GRATUITĂ, iar locurile sunt limitate. Pentru participarea la eveniment este necesară completarea  formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe site-ul www.moderndadas.ro, cat si pe pagina de Facebook Modern Dads.

***

Susținători proiect: Lidl Romania, Nestlé, AQUA Carpatica.

Parteneri media: Itsy Bitsy, Qbebe & @Școala Părinților Responsabili, SfatulParintilor.ro, Copilul.ro, Revista Margot, Romaniapozitiva.ro, Celmaibuntata.ro, Jurnalulunuitata.ro, Suntpitic.ro, Noidoisibebe.ro, Unsoideblog, Aventuriincinci.ro, Supermamici.com, Solonaria.ro, AncaArau.ro, SebaBaby, Danapredu.com, Prescolar.ro, Povești din Bebelonia, BebeH.ro, Mamicazburatoare.ro, PlaYouth etc.

 

***

Persoana de contact: Sofia Frunză, Project Manager

Email: sofia.frunza@energycorner.ro

Media: 2.4/5 (18 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live