Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Sanatate
Daca esti companie, fa BINELE CONTAGIOS. Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit catre Peditel 1791
02.12.2015
Daca esti companie, fa BINELE CONTAGIOS. Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit catre Peditel 1791

 

 
Implica-te. Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
 
In Ianuarie 2014, Fundatia Parinti din Romania a initiat primul call center pediatric non stop prin telefon, din Romania- PEDITEL 1791. Urgente si sfat medical  pediatric prin telefon, non stop. 
Rezultatele PEDITEL 1791 sunt excelente si continua sa creasca, pana in prezent am preluat peste 17800 de apeluri, dintr-o populatie de peste 250000 de copii care ajung anual in Unitatea de Primiri Urgente, 72% dintre apeluri s-au solutionat cu sfaturi medicale aplicabile acasa, 44 de cazuri grave au fost solutionate prin chemarea cu prioritate a Ambulantei printr-un protocol existent in acest sens. In 22 de luni de functionare, am reusit scaderea cu 18% a numarului de prezentari la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Copii Cluj ,iar Ambulanta Cluj a redirectionat catre cazuri grave aproximativ 2500 de ambulante anual,  si eficientizare bugetara de peste 300.000 euro.
Numarul total al prezentarilor la Unitatile de Primiri Urgente Pediatrice din tara sunt in continuare crescute. Datorita limitarii numarului de consultatii pe zi la medicii de familie la 20, a numarului mic de Centre de Permanenta sau necunoasterea acestora, in continuare in Romania parintii se adreseaza Unitatilor de Primiri Urgenta, chiar daca doar 30% sunt urgente, din punct de vedere medical.
Din luna mai 2015, PEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stop a devenit un serviciu national. Preluam cu 1 medic de garda/tura apeluri din intreaga Romanie. Datorita utilitatii serviciciului PEDITEL 1791, dorim extinderea lui in alte 3 centre regionale: Bucuresti, Iasi, Timisoara.
Ca BINELE sa devina contagios,sa se vada si sa se auda, avem nevoie din nou de implicarea companiilor. Doar impreuna putem sa avem copii fericiti si parinti linistiti si sa imbunatatim  calitatea serviciilor medicale in sistemul public. 
Sa faceti BINE, nu va costa financiar nimic. Aveti posibilitatea sa redirectionati 20% impozit pe profit catre Fundatia Parinti din Romania si astfel sa sustineti proiectele de dezvoltare comunitara in beneficiul copiilor, fara ca ajutorul dumneavoastra sa fie o cheltuiala in plus pentru companie.
Sponsorizarea este total deductibia ca si cheltuiala din impozitul pe profit, daca este realizata pana la finalul anului 2015- 31.12.2015, si se incadreaza in limitele legale, in baza unui contract de sponsorizare. Potrivit Codului Fiscal, contribuabilii care efectueaza sponsorizari isi scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita a:
1. 20% din impozitul pe profit datorat
2. Sau 0,3% din cifra de afaceri.
Impreuna pentru copii fericiti si parinti linistiti.
Va rugam sa regasiti atasat contractul nostru de sponsorizare in baza caruia puteti sa faceti plata. Ulterior va vom trimite contractul in original.
Va multumim pentru implicare, deschidere si ca alegeti sa faceti BINELE sa se vada, sa se auda si sa devina contagios, pentru o viata mai buna pentru familiile si copiii din Romania.
Cristina Grigore
Director Executiv
 

Media: 1.7/5 (105 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live