Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Mediu
Copilul tău iubește natură?
18.02.2015
Copilul tău iubește natură?

Dincolo de tehnologie, agitație și poluare, ne așteaptă natura - locul sănătoas care ne relaxează trupul și mintea. Pentru a scăpa de rutina zilnică, te invităm să ieși alături de copilul tău afară și să îl înveți ăe acesta care sunt beneficiile naturii.

            E bine pentru un copil să intre în contact cu natura, deoarece:

1. In aer liber, copiii devin mai conștienți și pot să î-și folosească toate simțurile.

2. Natura stimulează curiozitatea.

3. Șansa de a explora natura ajută copiii la dezvoltarea atenției, a simțului de observație si a capacității de a învăța.

4. Activitățile în natură oferă aer curat și exercițiu. Ambele ajută la menținerea unei condiții fizice și mentale în stare bună.

5. Este esențial pentru dezvoltarea copilului să fie în natură și să se bucure de ea.

6. Dacă reușim să creăm o legătură între copil și natură, ne putem asigura că generațiile viitoare vor prețui natura.

            Este sufficient să vă lăsați copii să se joace în grădina bunicilor, să adune pietricele, flori sau să le dăruiți un binoclu pentru ca aceștia să prețuiască mediul înconjurător.

 

Sursa: http://www.educapriniubire.ro/articole/sa-i-invatam-pe%20copii-sa-iubeasca-natura.html

Media: 2.1/5 (51 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live