Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Mediu
Când cei mici se joacă cu natura...
20.03.2015
Când cei mici se joacă cu natura...
     Acum că a sosit primăvara, iar natura reînvie la viață este momentul să renunțăm la statul în fața calculatorului sau a televizorului și să ieșim afară, la joacă. Jocurile în aer liber vor da energie și bunădispoziție atât copiilor, cât și părinților, chiar și bunicilor.
V-am pregătit o listă de jocuri pe care să le practicați alături de copii:
Vânătoarea de insecte – aveți nevoie doar de o lupă și veți descoperi o sumedenie de viețuitoare. Copiii vor fi cu siguranță încântați când vor cunoaște lumea insectelor. Ce trebuie să faceți ca părinte? Să vă ajutați copilul să își noteze informații despre insectele găsite sau chiar să le deseneze. Nu vă uitați aparatul de fotografiat acasă, veți surprinde momente de neuitat! 
Comoara din pădure – oferiți-le copiilor o hartă și indiciile necesare despre comoara bine ascunsă în pădure. Copiii vor savura gustul aventurii și se vor bucura nespus de mult atunci când vor găsi o cutie plină de bunătăți. Acest joc se poate practica și într-un parc sau în curtea casei.
Păianjenul și musculița – una dintre persoanele grupului va juca rolul păianjenului, iar restul jucătorilor vor fi musculițele. Folosiți-vă de imaginația bogată a copiilor și explicați-le că păianjenul va încerca să prindă musculițele, exact ca în viața reală. Ultima musculiță prinsă devine noul păianjen.
9 pietre – aveți nevoie de 9 pietre de mărimi diferite. Așezați pietrele sub forma unui turn. Apoi, jucătorul ales, va încerca să dărâme turnul cu o minge. După ce turnul a fost dărâmat, posesorul mingii va încerca să îi atingă pe ceilalți jucători cu mingea, pentru a-i elimina din joc. În timpul jocului, încercați să reconstruiți turnul pentru ca activitatea să dureze cât mai mult.
 
Nu uitați de Flori, fete, filme, Baba Oarbă, Tablori sau Șotron!

Media: 2.5/5 (50 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live