Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Evenimente
CEL MAI FRUMOS OU INCONDEIAT , editia a-VII-a Sambata, 23 aprilie- Polus Center
18.04.2016
CEL MAI FRUMOS OU INCONDEIAT , editia a-VII-a Sambata, 23 aprilie- Polus Center
 Cel mai frumos ou incondeiat, Sambata, 23 aprilie- Polus Center
 
Fundatia Parinti din Romania va invita pe toti- parinti, copii si bunici -sa participati sambata, 23 aprilie,  orele 12.00-20.00, in Polus Center, zona Food Court, la evenimentul CEL MAI FRUMOS OU INCONDEIAT , editia a-VII-a! Evenimentul este dedicat Sarbatorilor Pascale. Avand valenta  caritabila, prin care participantii pot sustine PEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop..
 
CEL MAI FRUMOS OU INCONDEIAT , editia a-VII-a, sambata, 23 aprilie 2016, orele 12.00-20.00, desfasurat in Polus Center, zona Food Court, este structurat pe 2 nivele de varsta: 
Nivelul I- pana la 6 ani- pictat oua
Nivel II- peste 6 ani, incondeiat oua, tehnica incondeiatului fiind realizata de membrii Asociatiei pentru Cultura Traditionala, ”ZESTREA”.
Premiile sunt asigurate prin bunavointa partenerilor nostri: Cofetaria FRIANDISE, Magazinul Certificat LEGO® Polus Center, Caravana Veseliei si  Atelierul Bubu, EPICS Photoboots 
Program:
12.00-20.00 -pictura oua, dactilo -pictura, pictura pe fata
14.00-20.00 -incondeiat oua
20.00 -premierea participantilor si desemnarea ”Celui mai frumos ou incondeiat”, pentru cele doua sectiuni de varsta.
12.00-20.00- foto funny cu Epics Photoboots
 
 Scopul evenimentului organizat de catre Fundatia Parinti din Romania  este:
Implicarea comunitatii clujene in perpetuarea traditiilor Pascale ale incondeiatului oualor, un obicei stravechi in traditia romaneasca.
Indrumarea copiilor in realizarea motivelor decorative si a tehnicii incondeierii se va face de catre membrii Asociatiei pentru Cultura Traditionala, ”ZESTREA” ;scopul lor este sa-i initieze pe cat mai multi copii, tineri, adulti in arta incondeierii si mai ales sa nu-si uite traditiile.
Intalnirea parintilor si copiilor in spatiul real si iesirea din spatiul virtual al internetului este un obiectiv important care se poate realiza prin  acest eveniment, fiind  un bun prilej de apropiere mai profunda intre parinti si copii si petrecerea timpului impreuna, cunoscut fiind faptul ca Pastele este o sarbatoare a reuniunii familiei.
Buna desfasurare a evenimentului nu ar fi fost posibila fara ajutorul sponsorilor si partenerilor nostri: Polus Center, Cofetaria FRIANDISE, Magazinul Certificat LEGO® Polus Center, Caravana Veseliei, Atelierul Bubu.
 
Despre organizator:
Fundatiei Parinti din Romania
Misiunea Fundatiei Parinti din Romania  este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din Romania, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor, iar fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse. De asemenea, Fundatiei Parinti din Romania va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiii din Romania, cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de langa noi.
 
Contact:
Cristina Grigore
Director  Executiv
Fundatia Parinti din Romania
Str Franz Liszt nr 30, et 3-4
Cluj Napoca, judetul Cluj
www.parinticlujeni.ro
cristina.grigore@parinticlujeni.ro
0726335273
 

Media: 2.0/5 (45 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live