Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Evenimente
CASTIGATORI. Cel mai frumos ou incondeiat, 23 aprilie, Polus Center
25.04.2016
CASTIGATORI. Cel mai frumos ou incondeiat, 23 aprilie, Polus Center
Cel mai frumos ou incondeiat editia VII, 23 aprilie 2016, Polus Center
 
Eveniment orgaizat de Parinti Clujeni, Fundatia Parinti din Romania
Castigatori.
Cel mai frumos ou incondeiat, editia VII, 23 APRILIE 2016, Polus Center, eveniment caritabil pentru sustinerea PEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop, organizat de Fundatia Parinti din Romania, Parinti Clujeni.
 
Suma stransa din donatii: 994,5 lei, suma care asigura plata internetului pentru luna aprilie, mai si partial luna iunie.
 
Sponsorii si partenerii evenimentului: Polus Center, LEGO- Magazin Certificat LEGO, Polus Center, Cofetaria Friandiese, Atelierul Bubu, Caravana Veseliei, Asociatia Zestrea, Ramex Intermed, Balloonmania, Active Power Solutions, Epics Photoboots.
 
Castigatorii
 
Categoria- peste 7 ani- incondeiat
 
Marele Premiu- Cel mai frumos ou incondeiat, DARIA MORAR
Premiul I- VIVIANA DAISA- SÂRB
Premiul II- MARIA POP
Premiul III- MIRUNA MOLNAR
 
Categoria – 6-7 ani
 
Premiul I- DANA-MARA PRUNDUȘ
Premiul II- ILINCA GIRGIUMAN
Premiul III- CARINA MAIER
 
 
Categoria – 3-5 ani-PICTAT OUA
 
Premiul I- ADELA URCAN 
Premiul II- ALISSIA REBECA SELEGEAN
Premiul III- PAULA ANTONIA IUȘAN
Premiul special ANASTASIA APETRI
Mentiune I- ARIS COMAN
Mentiune II-MINA INDREICA
Mentiun III-DARIAN HEDEȘ
 

Media: 1.6/5 (77 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live