Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Evenimente
22 martie 2015 – piesa “Degețica” a Teatrului Excelsior Bucureşti la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca
02.03.2015
22 martie 2015 – piesa “Degețica” a Teatrului Excelsior Bucureşti  la Casa de Cultură  a Studenţilor din Cluj-Napoca

 

Cortina Events organizează duminică 22 martie 2015, ora 11 și 18, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, un spectacol de teatru pentru copii, părinți și bunici, şi anume “Degețica”!

 

Teatrul Excelsior prezintă  spectacolul Degețica, un minunat spectacol musical, interactiv, cu mare succes la copii, povestitorul incitându-i pe cei mici cu întrebări şi glume la fiecare apariţie a sa pe scenă. Micuţii aplaudă şi râd de fiecare dată când Degeţica, Buburuza, Fluturel sau Domnul Şobol cântă şi dansează. Nici părinţii nu se plictisesc. Deşi cu mult trecuţi de vârsta poveştilor, sunt captivaţi şi ei de muzica şi de jocul scenic al actorilor, devenind şi ei, timp de o oră, copii.

Ţinutul copilăriei nu-și pierde nicicând misterul, indiferent de vârstă. Trebuia să redescopere cineva povestea Degețicăi și s-o conjuge la timpul prezent. Din clasorul cu amintiri, Aurel Mitran a scos la lumină istorioara Degețicăi. A șters-o puțin de pulberea timpului, a rescris-o și a pus-o în scenă cu neastâmpăr, umor și fantezie. Asistenţa de regie a fost pe deplin asigurată de Annemary Ziegler (îndrăgita actriță care a interpretat-o pe Dorothy, în spectacolul  Vrăjitorul din Oz). Decorurile și costumele au fost create inspirat de Ștefan Pârvulescu, iar muzica originală, “sarea și piperul” acestei noi montări, îi aparține lui Jolt Kerestely.

“Acum basmul s-a sfârşit./ Zău. N-a mai rămas nimica!/ De vreodată-ţi va fi greu,/ N-o uita pe Degeţica!” - veți fredona la ieșirea din sala de spectacol, alături de trupa Teatrului Excelsior.

… Așadar, rezervați in agendă ziua de duminică, 22 martie 2015, ora 11 si 18, si locaţia – Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca, pentru că spectacolul “Degeţica” nu trebuie ratat!

 

Bilete sunt disponibile la agenţia de bilete a Casei de Cultură, agenţia teatrală, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi online pe biletmaster.ro

 

Pentru mai multe informații, puteti accesa pagina noastra de facebook www.facebook.com/cortina.event

Media: 1.9/5 (110 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live