Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Evenimente
”Alice in Tara Minunilor”, DUMINICA ORA 11,00 SI 17,00 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj
24.02.2016
”Alice in Tara Minunilor”, DUMINICA ORA 11,00 SI 17,00 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj

 Va mai aduceti aminite de Iepurele Alb, Palarierul, Ducesa, Regele si Regina de Cupa?

”Alice in Tara minunilor” scrisa de Lewis Caroll, este o metafora a cunoasterii, a curiozitatii, a interdictiilor ca viitori adulti, pe care societatea ni le jaloneaza. 

Dar Alice, este fiecare dintre noi, copii sau adulti copii care ramanem ingenui, ne ascultam intuitia si, indiferent de greu, de imposibil, ne bucuram. Ne bucuram sa facem BINE, pentru ca, in inocenta ei, Alice rezolva probleme, conflicte si situatii complicate. 

Chiar daca pare un vis, sau doar in vis, cred ca fiecare dintre noi putem s-o readucem pe Alice la viata

Prietenii de la Cortina Events aduc spectacolul  ”Alice in Tara Minunilor”  pus in scenta Teatrului Ariel din Targul Mures.

”Scenografia plină de fantezie, cântecele, ritmul alert, transformările personajului principal din mare în mic şi apoi în foarte mare şi regia plină de acurateţe sunt ingredientele ce fac ca acest spectacol să fie urmărit cu plăcere atat de cei mici cat si de cei mari.

Si pentru ca, de atatea ori, Clujul a demonstrat ca are suflet, si de data aceasta ne solidarizam si Cortina Events, face primavara mai frumoasa copiilor aflati in terapie la Asociatia Autism Transilvania.

Va invitam duminica, 28 februarie, orele 11,00 si 17,00 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, la un spectacol pentru intreaga familie.

Vino la ”Alice in Tara Minunilor”, duminica 28 februarie, ora 11,00 si 17,00 sa redevii copil, impreuna cu Alice.

Un eveniment recomandat cu drag de Parinti Clujeni si PEDITEL 1791.

 

 

Media: 1.7/5 (128 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live