Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Educatie
Liniște, copilul meu învață!
23.03.2015
Liniște, copilul meu învață!

     Când vine vorba de citit, scris sau învățat, această activitate nu trebuie să fie încărcată de stări de nervi, furie sau frustrare. Nu-ți pierde răbdarea și ajută-l pe cel mic să rămână determinat pe toată durata acțiunii. Înainte de a da startul temelor, asigură-te că gândirea micuțului nu va fi întreruptă de zgomote… tentante.

1. Creează un spațiu dedicat studiului – un loc amenajat pentru învățat trebuie să fie liniștit, confortabil și iluminat corespunzător.
2. Accesorizează-i instrumentele de scris – poate fi distractivpentru cel mic să-și scrie temele cu un pix sub formă de delfin sau cu un creion plin de buline colorate.
3. Fă-i un program de studiu – poate fi mai greu în primele zile pentru școlar să se adapteze unui program de învățat, dar odată obișnuit, copilul va lua singur inițiativa.
4. Implică-te și fii interesată – copilul poate să fie motivat de prezența ta, dacă tu îl rogi să îți explice. Acest fapt îl va stimula pe micul geniu să îți demonstreze că se descurcă singur la teme.
5. Păstrează-ți calmul – atitudinea ta pozitivă va încuraja copilul să facă față dificultăților pe care le va întâmpină.
 
  • Currently 2.53/5

Media: 2.5/5 (34 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live