Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

2% pentru PEDITEL NAȚIONAL

Poti hotari TU ce sa faci cu 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior sau ii poti lasa in bugetul de stat.

Sustine si anul acesta proiectul „Zambet de Copil. Copilaria NU e la Spital” prin care anul acest ne dorim sa facem NATIONAL serviciul PEDITEL 1791 - urgente si sfat medical copii. Descarca formularul 230 de aici, si depunde-l la ANAF sau trimite-ni-l la sediul nostru, pe str. Frantz Liszt, nr 30, et 3, Cluj Napoca, telefon 0726335273, Fundatia Parinti din Romania si il vom depune noi. Daca nu faci asta, suma respectiva va fi incasata si gestionata de stat. Formularele trebuie depuse pana pe 25 mai 2015.

In 2010 Parinti Clujeni incepea o poveste de implicare, de bine, de teama de esec, de bucuria de a fi, de a face si de a conta.... Povestea BINELUI contagios.

Astazi, la 5 ani, desaga BINELUI aduna

1. o masina de transport pacienti stabili- Skoda Octavia Tour

2. renovarea si doarea bucatariei centrale a Spitalului de copii Cluj ( Motilor nr 68)

3. modernizarea si dotarea cu aparatura a Salii de operatie nr 2- Secti de chirurgie pediatrica Spitalul de copii cluj

4. Peditel 1791- primul call center pediatriac de stata, in regim de urgenta, non stop, din Romania.

Multumesc pentru toti oamenii de BINE  pe care i-am intalnit. Ne dorim sa unim toti Ambasadorii Binelui IN 2015 si impreuna sa mai scriem un final fericit pentru Povestea Binelui Contagios: PEDITEL 1791- la Iasi, Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj. Un proiect de 400 000 de euro. 

Avem nevoie de 80 000 de Ambasadori ai Binelui care sa doneze 5 euro sau sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pentru ca PEDITEL sa continue sa functioneze in judetul Cluj.

Ambasadorul Binelui poti fi si TU. Completeaza formularul 230 de aici

Impreuna suntem creatorii povestii BINELUI contagios.

Impreuna schimbam in BINE Romania.

Visele devin realitate, doar daca credem asta :)

Un 2015 cu zambete si vise implinite!

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live