Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

TU ești Crăciunul lor!

La cea de a cincea editiei a proiectului TU esti Craciunul Lor”, un proiect al Fundatiei Parinti din Romania, ne-am bucurat sa gasim Spiridusii Mosului la Life is Hard si Barandi, chiar daca doar putini dintre angajatii acestor firme sunt si parinti. 
 
Am fost la Casuta „Perlino”, la cei 13 copii minunati, absolut normali si fericiti, care ne-au oferit o sumedenie de lectii frumoase, de la bucuria de a zambi, bucuria de a imbratisa si pana la placerea de a impartasi cu noi, chiar daca mediul in care au crescut ei a fost unul ostil.
 
Fiecare copil a primit un pachet de 5 portocale, 10 mere, 10 clementine, 2 banane, 1 sweetie si 2 compoturi. Am primit aceasta recomandare de la Centrul Perlino, pentru ca copiii deja primisera prea multe dulciuri.
 
Total: 
 
65 de portocale
130 clementine
130 mere
26 banane
13 swetties
13 borcane de compot de piersici
13 borcane de compot de pere
90 de articole de imbracaminte
 
Total suma: 2385,53 lei

 

Dupa ce i-am colindat impreuna, ne-am urcat in taxi-uri pentru a-i duce pe copii in timp util la magazinul Outwear sa facem cumparaturile. In taxiul nostru, am avut un taximetrist tare comunicativ cu ei, care a decis sa ne doneze noua acea cursa, bucurandu-se de micul bine pe care l-a putut face :) 
 
Copiii s-au bucurat sa probeze multe multe hainute, sa negocieze cu adultii care s-au lasat mai tare prinsi in vraja cumparaturilor decat ei, iar la final am cumparat in total 90 de articole vestimentare si accesorii. Fetele de la Outwear au avut foarte multa rabdare cu noi, dupa toata rascoala facuta in magazin si le-am impachetat copiilor individual hainutele in punga fiecaruia. Bineinteles, fiecare copil a fost tare fericit sa isi poarte hainutele in plasuta lui. Cei de la Outwear s-au implicat si ei oferindu-ne o reducere de 30%.
 
La Cinema Victoria am vizionat impreuna filmul Pinguinii din Madagascar. Ne-am bucurat impreuna de aventura pinguinilor salvatori, filmul fiind dublat in limba romana. Ne-am intors cu autobuzul, intr-o veselie grozava, iar spiridusii au cumparat popcorn pentru cativa dintre cei mici. 
 
Pe drumul de la intoarcere am intrebat copiii ce personaje le-au placut, ce au invatat din film, cum se numeau personajele, ce fel de animalute erau, si am purtat cateva discutii creative si distractive. Cand am ajuns inapoi la Casuta, am facut parada modei cu cei mici, si dupa vreo 40 de minute am reusit sa ne luam la revedere de la ei cu un mare group hug si cu multe multe imbratisari.
 
Am invatat de la copii ca indiferent de cat de grea e viata, copilul din ei se bucura si daruieste in mod autentic poate mai mult decat o facem noi „copiii tipici”.

Multumim ca ati ales sa faceti parte din Povestea BINELUI Contagios!
 
 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live