Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

Maratonul Internațional București 04-05 Octombrie

 

Cluj Napoca , 3 octombrie  2014                                                                   

 

Echipa PEDITEL 1791- NATIONAL 2015

participa la Maratonul International Bucuresti, 4-5 octombrie 2014

                            

Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni www.parinticlujeni.ro participa la Maratonul International Bucuresti 4-5 octombrie cu Echipa Peditel 1791- National 2015.

Incepand cu anul 2015, Fundatia Parinti din Romania si-a propus multiplicarea la nivel national a proiectului pilot PEDITEL 1791- Urgente si sfat medical prin telefon pentru copii, non stop.

Ne-am propus multiplicarea PEDITEL 1791 la : Bucuresti, Iasi, Timisoara si Brasov/Constanta si continuarea proiectului la Cluj.

Valoarea proiectului  PEDITEL 1791- 2015 NATIONAL :400.000 euro

Cazuri rezolvate anual: 50.000 (estimativ)

Participarea la Maratonul International Bucuresti (4-5 octombrie 2014) este o oportunitate de a sustine PEDITEL 1791- Urgente si sfat medical copii, prin telefon, non stop, atat ca alergatori, cat si ca donatori.

Acum aproximativ o luna, am lansat invitatia catre membrii comunitatii, de a sprijini si a deveni, AMBASADORI PEDITEL 1791 – URGENTE SI SFAT MEDICAL COPII, PRIN TELEFON, NON STOP, ca alergatori la Maratonul International Bucuresti.

Cei 6 EROI  din POVESTEA BINELUI CONTAGIOS sunt din Irlanda, Bucuresti, Ramnicu Valcea si Galati, astfel ca,  PEDITEL 1791  a devenit reprezentativ national.

Motivatia celor 6 EROI pentru a facele BINELE bine, sa se auda, sa se vada si sa devina contagios, prin multplicarea PEDITEL 1791- URGENTE SI SFAT MEDICAL PRIN TELEFON PENTRU COPII-NON STOP, NATIONAL 2015 a fost:

 

”Ca părinte al unui copil grav bolnav, când am auzit ce servicii fantastice oferă Call Centerul Pediatric Peditel, nu am avut nicio ezitare în a alege să fac parte din echipa lor la Maratonul Internațional București.” (Tom Enright, Killkenny, Irlanda - a fost primul susținător de anul acesta, alergător la Maratonul Internațional București)

 

Ca părinte m-am lovit de multe ori de boli noi și întrebări la care doar un medic pediatru ar fi putut să-mi răspundă, iar drumul până la medic cu un copil bolnav nu este întotdeauna necesar. De aceea, cred că Peditel face un lucru extraordinar și sunt mândru că voi alerga la Maratonul Internațional București pentru menținerea și extinderea lui.” (Marius Ionescu, București, România)

 

”Întotdeauna am considerat că serviciile medicale din România ar trebui să fie mai accesibile, de o mai bună calitate și mai rapide. Peditel e una din puținele inițiative care rezolvă problema asta într-un mod simplu. Voi alerga la Maratonul Internațional București pentru ca Peditel să continue și să se extindă la nivel național.” (Dan Tuhoarcă, București, România)

 

„Cei mici mereu vor avea nevoie de sprijin, iar Peditel  reprezintă un mare pas înainte, oferind sfaturi medicale pediatrice nonstop. Susțin această idee, și voi alerga la Maratonul Internațional București pentru ca Peditel  să-și poată extinde ajutorul la nivel național.” (Alex Ersen, București, România)

„Copilul reprezintă un pas important în cadrul unei familii și acest call center în sistem de urgență asigură soluții în situații în care părinții nu știu cum să acționeze. Astfel, este necesar ca acest proiect să ajungă la nivel național. Susțin Peditel în totalitate.” (Iulian Ioniță, București, România)

 

”Peditel nu este doar un serviciu medical sau un proiect caritabil. Peditel inseamna inchegarea comunitatii, inseamna emotie, incredere, munca, entuziasm, crestere, zambet, dedicare. Sistemul medical va avea la nivel national un serviciu care apartine comunitatii 100% si care se va dedica inapoi comunitatii din Romania. Prin Peditel am invatat doua lucruri: ca visele se implinesc si ca imposibilul nu exista.” (Catalina Poiana, Coordonator proiecte, Fundatia Parinti din Romania, initiator Peditel 1791)

 

”Avem nevoie de eroi, de implicare, de oameni de BINE care schimba Romania. Avem nevoie de modele pe care copiii nostri sa le urmeze, avem nevoie ca BINELE sa devina contagios. Avem nevoie de fapte bune, de proiecte pozitive si de povesti cu final fericit. Iar Peditel 1791 este o poveste devenita realitate. Prin oamenii de BINE care fac BINE, PEDITEL 1791 in 2015 va fi national. Cred ca generozitatea este o caracteristica a oamenilor de BINE. Si va multumesc!” (Cristina Grigore, Director Executiv Fundatia Parinti din Romania, initiator Peditel 1791)

 

Implica-te, promoveaza, doneaza si fii AMBASADOR PEDITEL 1791- URGENTE SI SFAT MEDICAL  PRIN TELEFON, PENTRU COPII, NON STOP.

 

Doneza:

FUNDATIA PARINTI DIN ROMANIA,

str.Franz Liszt nr 30, etaj 3-4, judetul Cluj

Cod Fiscal: RO26227075

CONT IBAN: RO07INGB 0000999902391059  deschis la ING Bank

http://www.gofundme.com/peditel1791

PAY PAL: cristina.grigore@parinticlujeni.ro

 

 

 

Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni din România, interese legate de o viață mai bună pentru copiii și familiile lor. Astfel, fundația va funcționa ca suport pentru reprezentarea acestor interese și va ține cont de specificul zonal al manifestării lor și al soluțiilor propuse.

De asemenea, Părinți din România, filiala Părinți Clujeni va promova valorile care duc la o viață mai bună pentru familiile și copiii din România cum ar fi: responsabilitate, comunicare, implicare personală, muncă, bucuria de a trăi și respect față de oamenii de lângă noi.

 

Contact

Cristina Grigore

Director Executiv

Fundația Părinți din România

Filiala Părinți Clujeni

Str. Franz Liszt nr 30, etaj 3-4

M: +40-0726335273

cristina.grigore@parinticlujeni.ro

www.parinticlujeni.ro

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live