Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

Zambet de copil

Dotarea si renovarea completa a bucatariei centrale a Spitalului de Copii Cluj


Justificarea proiectului


Spitalul Clinic De Urgenta Pentru Copii Cluj Napoca este o unitate medicala unde sunt ingrijiti si tratati copii cu diferite afectiuni atat din Cluj cat si din alte peste 30 de judete ale tarii. Cu 15 sectii si 506 paturi, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj este cea mai complexa institutie medicala care ofera ingrijiri in domeniul pediatriei. Subfinantarea domeniului medical pe de o parte si lipsa modernizarilor, atat medicale cat si administrative si de oferta a serviciilor, ne-a determinat sa “adoptam” aceasta institutie si prin eforturile institutionale, comunitare si a mediului de afaceri local /national sa integram Spitalul de Copii Cluj in circuitul serviciilor medicale pediatrice de calitate.


Decizia renovarii complete si modernizarii bucatariei centrale a Spitalului de copii a venit in urma unei diagnoze realiste a necesitatilor stringente ale beneficiarilor, iar alimentatia sanatoasa este un deziderat al fiecaruia dintre noi. Majoritatea dotarilor materiale pentru bucataria centrala s-au realizat in perioada 1977-1985, iar altele partial pana in anul 1993.


Scopul proiectului
Asigurarea unei alimentatii sanatoase celor 350 de copii internati zilnic in Spitalul de Copii Cluj, prin modernizarea si dotarea completa a bucatariei central.


Obiective

Dotarea si renovarea completa a bucatariei centrale a Spitalului de Copii Cluj urmareste sa:
1)    Asigure standarde de alimentatie sanatoasa si act medical de calitate;
2)    Asigure o baza pentru servicii de sanatate si alimentatatie cu grad crescut de eficienta si calitate;
3)    Identificarea, constientizarea si implicarea comunitatii in rezolvarea problemelor stringent.

Activitati
 

a)    27-29 mai- Charity Edu Fair in Iulius Mall. Taxa de participare va fi utilizata pentru proiect.
b)    16 iulie Swimathon- 3 inotatori voluntari vor inota pentru cauza comunitatii Zambet de copil, la Bazinul Olimpic Cluj.
 c)    10 septembrie Tennis Cup Parinti Clujeni - taxa de participare va fi utilizata in beneficiul proiectului.
 d)   9  octombrie Maratonul Bucurestiului 

f)    Octombrie- Steet Bike
g)   Noiembrie Gala Dansului

h) Decembrie Gala Artelor Martiale

 

Cum pot ajuta?

Doneaza o suma cat de mica/cat de mare in contul Fundatiei Parinti Clujeni, cu mentiunea Sustin Zambet de copil:

Cont IBAN RO 07 INGB 0000999902391059 ING BANK

CUI ; RO 26227075

Vino la sediul nostru, Str Franz Liszt nr 30, et 3-4 (cartier Grigorescu) in spate la Restaurant Sinaia si doneaza cash  ; vei primi chitanta.


Grupul tinta
350 de copii care au diferite afectiuni in diferite stadii de evolutie, care zilnic mananca 3 mese /zi; zilnic se pregatesc minim 26 meniuri diferite, iar numarul total de beneficiari este de 127750 de copii, anual.

Rezultatele proiectului


La finalul proiectului in 15 decembrie 2011, spatiul care este destinat actualmente bucatariei cu anexele aferente va fi marit si complet renovat, iar dotarile bucatariei, vor fi produse profesioniste, exclusiv inox.

Bucataria Spitalului de Copii acum:

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live