Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

Ofera-i o sansa in plus copilului tau!

Perioada de desfasurare: 1 mai –30 august 2010

Fundatia Parinti Clujeni a colaborat pentru proiectul de burse „Ofera-i o sansa in plus copilului tau”, cu partenerii:

Scoala Internationala
Gradinita si Cresa Happy Kids
Gradinita si Cresa Praslea cel Voinic
Gradinita si Cresa Bethania
Gradinita si Cresa Heidi
Gradinita si Cresa Teddy Bear
Gradinita si Cresa Bobocel
Gradinita si Cresa Kinderland
Gradinita si Cresa Panda Kindergarden
Gradinita Paradisul Prichindeilor

Proiectul depunerii dosarelor de bursa s-a derulat pe perioada 1 mai -1 august 2010, 2 dosare fiind acceptate cu acordul partenerilor implicati dupa data de 1 august.

Beneficiarii burselor:

1. Eparu, Sebastian Daniel, -beneficiar bursa pentru cresa la Cresa si Gradinita Parslea cel Voinic;

2. Moldovan, Emma Sara, beneficiar bursa pentru cresa la Cresa si Gradinita Panada Kindergarden;

3. Negrea, Anetta, beneficiar bursa pentru grupa mica la Cresa si Gradinita Teddy Bear;

4. Radulescu, Raluca Eliza, benediciar bursa pentru grupa mijlocie, Cresa si Gradinita Happy Kids;

5. Radulescu, Clara Evelina, beneficiar bursa clasa I, Scoala Internationala;

 

Beneficiarii burselor sunt scutiti, pe perioada unui an scolar :1 septembrie 2010 -15 iunie 2011 de plata taxei de scolarizare, familiile copiilor platind doar masa si transportul copiilor.

Prin bunavointa marketing managerului Scolii Internationale, doamna Ruxandra Mercea, doi copii -Radulescu Raluca Eliza si Radulescu Clara Evelina, au primit din partea Scolii Internationale scutirea platii mesei si a rechizitelor scolare.

„Aflat la inceput de drum, proiectul „Ofera-i o sansa in plus copilului tau” speram sa devina un proiect de speranta, in care copiii proveniti din familii cu posibilitati materiale mai reduse sa poata beneficia de educatie intr-o institutie particulara de invatamant; speram sa schimbam mentalitatea aplicantilor care considera ca doar unele persoane pot spera la aceasta sansa si statutarea ideii ca toti aplicantii eligibili pot avea acces la acest tip de bursa, evaluarea si acordarea burselor facandu-se transparent, respectand in totalitate criteriile de eligibilitate.

Regretam ca numarul dosarelor a fost mic si nu am reusit sa oferim toate cele 40 burse pe care le-am anuntat in proiectul initial; ne dorim ca anul viitor mesajul nostru sa ajunga direct si eficient la posibilii aplicanti eligibili, a declarat presedinteleFundatiei Parinti Clujeni”, Catalin Chis la finalizarea proiectului „Ofera-i o sansa in plus copilului tau!”

 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live