Dragele mele (apropos de articol), puteti voi sa-mi dat definitia \"branzei proaspete\"? Ca pe cea a multimii E-urilor o stiu!;)
Si apropos de subiectul topic-ului, uitati-va de curiozitate pe etichete la \"sunculite, salamioare, etc\". Ma intrebam, intr-o zi , citind prostit (da, asta-i termenul) pe o eticheta: \" ce, rinichii mei, e nevoie de glutamat de nu stiu de care si nitrat de alt fel, intr-un produs , care teoretic cel putin, nu ar trebui sa contina decat carne de porc\"? Sau intr-un preparat din \"carne de pui\"? Vai de ... metabolismul nostru!!! (nu mai scriu ca ma grabesc sa-l prind pe nenea ce-mi aduce lapte adevarat, nu rahat alb si lichid care poarta doar numele acestuia, daca mai are pui si porc sa-mi aduca si din alea. Asta pana il \"desfiinteaza\" ... \"normele\"!!!):blink: :blink: :blink: