Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde sidonia » Joi Ian 25, 2007 8:35 am

[b:]Arin a scris:[/b:]
[quote:]Asadar unul ramane acasa, unul merge (sau ramane .... bona sau .... b(o)nicii).[/quote:]

Usor de zis, atunci cand sunt amandoi parintii acasa, sau ai bona sau bunici. Dar ce te faci cand tatal nu poate ajunge mai repede de 17:30 acasa, nici vorba de bona, iar bunicii is la cateva zeci de kilometri departare? Daca mai sunt si doi copii, cam greu cu plasatul lor pe la cunoscuti, vecini etc.

Chiar m-am necajit pentru ora asta, 16. La 18 as fi putut ajunge si ma pregateam sa vina, dar asa...:(

Ai dreptate, Arin, trebuie sa fim cati mai multi acolo. Dar chiar e o ora dificila pentru o zi lucratoare! Aproape imi convinsesem doua prietene sa vina cu mine, dar cand au aflat ca s-a schimbat ora...:unsure:
sidonia
 
Mesaje: 412
Membru din: Dum Mai 21, 2006 12:36 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde muresan » Joi Ian 25, 2007 8:45 am

tare mult mi-ar fi placut sa vin, dar de la 16 nu pot nicicum:( Dc era de la 18, eram acolo.Sa ne tineti la curent cu ce s-a discutat.
muresan
 
Mesaje: 731
Membru din: Vin Mai 05, 2006 1:44 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde Ioly » Joi Ian 25, 2007 5:13 pm

UF! Nu am putut ajunge la seminar caci mi-a venit marfa si numai acum am terminat... Sper sa povestiti aici ce s-a discutat acolo.

ARIN! Cred ca tu ai cea mai mare rabdare si esti cel mai in masura sa ne explici ce s-a discutat la cele (cei) care nu am putut ajunge. PLS! Nu ne lasa sa asteptam un raspuns :)
Ioly
 
Mesaje: 552
Membru din: Mar Iul 11, 2006 2:13 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde sidonia » Joi Ian 25, 2007 7:33 pm

Ioly, relaxeaza-te! Numai maine e seminarul :)
sidonia
 
Mesaje: 412
Membru din: Dum Mai 21, 2006 12:36 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde Ioly » Vin Ian 26, 2007 11:31 am

UAU! Chiar puteam sa jur ca este joi... Merci ca mi-ai atras atentia... Dar cred ca subconstientul meu dorea sa fie joi ca vineri nu am ce face cu Tibi... asa ca azi am si mai mari sansele sa-l ratez...
Ioly
 
Mesaje: 552
Membru din: Mar Iul 11, 2006 2:13 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde mgm » Vin Ian 26, 2007 11:51 pm

Cum a fost la seminar?
mgm
 
Mesaje: 1784
Membru din: Vin Dec 30, 2005 9:28 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde gabi77 » Sâm Ian 27, 2007 9:27 am

noi o sapt am fost la baia mare la bunici. tare mi-ar fi placut sa merg la seminar, dar.....:(
asteptam impresii:) :kiss:
gabi77
 
Mesaje: 2829
Membru din: Mie Mai 03, 2006 9:18 pm

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde Arin » Sâm Ian 27, 2007 10:35 pm

[b:]mgm a scris:[/b:]
[quote:]Cum a fost la seminar?[/quote:]

A fost OK, am auzit destule si desi imi place sa cred ca am citit destule pe tema asta, am aflat chestii faine.
La un moment dat discutia a cam ajuns in alta parte, tendinta \"unora\" mai ales a doamnei psiholog) era sa ne explice ca de fapt daca ii \"pornesti\" bine de acasa, scoala si societatea nu-i mai pot influenta (asadar, cat pe ce sa se ajunga la concluzia ca daca copilul mananaca aiurea de vina sunt NUMAI parintii, sau cel putin asa mi s-a parut mie la un moment dat), insa era \"unul\" pe acolo;) ;) ;) care a \"intervenit\" putin, readucandu-i la problema de la care , de fapt pornise totul: adica promotiile fast-food din scoli! Dealtfel, si pediatrul si Prof Hancu, subliniasera anterior ca \"copiii mai degraba copiaza ce vad in colectivitate, decat pe tine ca parinte\" sau \"mesajele primite la scoala, pot fi mai puternice ca impact asupra copilului, chiar decat cele de acasa\" (n-am citat exact, doar am incercat sa va spun cam care erau ideile).

In rest, e greu de povestit totul, consider ca a fost un castig pentru noi, presa s-a \"preumblat\" in permanenta pe acolo (ceea ce e bine, inseamna ca avem \"vizibilitate\"), la sfarsit s-au luat destule interviuri (care habar n-am daca si cand vor apare). Sper sa mearga totul asa cum dorim si sa ne putem lauda ca am dat scolilor din tara asta si copiilor o lege utila. Mai e pana atunci, insa, cred eu, am mai facut un pas mare si suntem pe drumul bun.
Arin
 
Mesaje: 1022
Membru din: Mar Dec 20, 2005 11:33 am

Re:Seminar nutritie d-nul prof.Hancu !

Mesajde visualVenus » Dum Ian 28, 2007 1:36 am

Noi parintii, am avut destule de invatat de la cei trei medici. Inclusiv cum sa procedam pentru ca ai nostri prunci sa manance mai cu... spor. Ce sa urmarim, ce sa evitam...

Am aflat de ce este mancarea fast-food rea; printre motive poate cel mai puternic este ca anumite ingrediente conduc la un cerc vicios care va face ca individul ce o consuma sa revina cu o si mai mare pofta asupra acestui gen de mancare si aici s-a facut analogie cu dependenta creata de heroina!

Timpul a fost mult prea scurt. Eu, de pilda, am avut niste intrebari pe o foaie pe care as fi vrut sa le dau dlui prof. Hancu, insa n-am apucat, atatea maini erau ridicate.

S-a ridicat si problema meniului din crese si gradinite.

Personal, am avut ocazia sa discut si cu dna inspector adjunct responsabila cu activitatile educative si extrascolare, care m-a mai lamurit cu legile la care ar trebui sa se supuna directorii de scoli in astfel de situatii. Bineinteles ca nu a scapat ocazia sa ma acuze ca am avut \"o slabiciune\" ca le-am dat bani copiilor sa-si cumpere happy-meal la scoala... Ma rog... consider ca \"slabiciunea\" a fost a scolii si nu a mea, pentru ca a permis McD sa se desfasoare in halul asta in scoala. Ne-am despartit in termeni amiabili, dandu-mi datele sale de contact, just in case...

Toata lauda pentru prof. dr. Hancu si dr. Alexandru Parvan. Si dr. Stefania Miclea a dat informatii utile, insa la un moment dat, asa cum zicea si Arin, prea tinea cu inamicul...

Cei de la Antena1 si Realitatea au fost acolo, insa nici eu nu stiu daca si cand se dau secventele filmate.

Eu una, admin si admina, va multumesc pentru toate eforturile si sacrificiile pe care le-ati facut pentru ca noi, parintii din Cluj, sa putem avea ocazia sa discutam despre nutritie cu unii din cei mai avizati oameni.
Avatar utilizator
visualVenus
 
Mesaje: 683
Membru din: Mie Feb 01, 2006 10:21 pm
Localitate: Cluj-Napoca

Anterior

Înapoi la Nutritie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron