de Arin » Vin Dec 29, 2006 11:16 am
[b:]sevansmn a scris:[/b:]
[quote:]Stiu ca deja s-a tot dicutat despre salarizarea bonelor,dar nu pot totusi sa ma intreb daca intrarea in noul an nu aduce si o majorare a salariilor lor.Bona mea mi-a sugerat deja ca se va mari salariul minim pe economie in 2007 si probabil ca se asteapta si ea la mai multi bani in buzunar.Asa ca va intreb mamicilor cu bone cat aveti de gand sa platiti in 2007 pt. o bona : 8 ore pe zi, care gateste sau nu pt. copilas ,fara a face si alte activitati casnice ,gen menaj.Si inca ceva: daca bona nu e pensionata ii veti plati pe langa salariu si pensia lunara???Va intreb pt. ca bona mea ,care este super de altfel, are si aceasta pretentie.Eu o platesc deja cu 5,5 mil pe luna ,(din care 1 mil. isi plateste pensia ),pt. 8 ore pe zi de stat cu copilasul, fara sa-i gateasca sau sa faca menaj.Astept cu interes cat mai multe raspunsuri.Va doresc un an nou fericit ,cu cat mai multe impliniri si cu copilasi cat mai sanatosi,mancaciosi,\"cuminti\",frumosi si destepti.[/quote:]
Poti sa-i spui bonei tale ca de la anul se va mari .... era sa zic ce!
Cel mult un 10-15% in doua transe incepand cu primavara!
Pana atunci .....
N-am inteles faza cu pensia. Ce pensie isi plateste?
Cat ne priveste pe noi, am crescut (din proprie initiativa) la 600 (ingrijire bebe, menaj, gatit). Asa ca , deocamdata nu ne mai gandim la o alta \"marire\". Iar la anul om vedea ce o fi. Oricum mai bine e clar ca n-o sa fie pentru nimeni, asa ca .....