Pagina 1 din 1

cu ce indulcim ceaiul?

MesajScris: Mie Dec 27, 2006 10:57 am
de muresan
Voi cu ce indulciti ceaiul piticilor mofturosi care nu vor sa-l bea ca atare? Al meu nu vrea sa bea ceaiul neindulcit si nu stiu ce sa-i pun in el, ca-i musai sa-i dau ceai cand are diaree sau e constipat. Nu as vrea sa-i dau zahar si miere pana la un an. Stiti ceva dc zaharul brun, glucoza sau fructoza sunt bune?:kiss:

Re:cu ce indulcim ceaiul?

MesajScris: Mie Dec 27, 2006 11:34 am
de Ioly
eu fierbeam in fiecare dimineata doua lingurite de zahar intr-un pahar cu apa si ii puneam in ceai, asta a fost sfatul medicului si asa am citit si in \"Mama si copilul\" si in brosurile pe care le-am primit in maternitate.

Re:cu ce indulcim ceaiul?

MesajScris: Mie Dec 27, 2006 12:08 pm
de gabi77
eu tot asa procedez si acum. nici la noi n-a mers faza cu ceaiul neindulcit. ce crezi ca ei nu stiu ce-i bun?;)

Re:cu ce indulcim ceaiul?

MesajScris: Mie Dec 27, 2006 3:41 pm
de visualVenus
Eu i l-am dat asa cum e, neindulcit. Cateodata i-am dat si miere, desi se zice sa nu-i dai pana la un an (insa eu le-am dat si celorlalti doi cand erau bebe miere de la bunul lor, si n-au avut nimic). Mai poti sa folosesti zahar invertit, facut din zahar, apa si lamaie (cauta cu google \"zahar invertit\" pentru reteta - eu folosesc lamaie in loc de sare de lamaie).

Re:cu ce indulcim ceaiul?

MesajScris: Mie Dec 27, 2006 11:14 pm
de danasalo
Cand are diaree nici nu e voie zahar. Eu am mai gasit glucoza praf...daca nu glucoza fiole si pui pana vezi ca e dulce.
In ce priveste constipatia...mai bine incearca fructele...si daca a implinit 5,6 luni...da-i apa plata. Alex numai apa plata bea de la 6 luni...si am scapat de indulceala.Nimik dulce nu vrea sa bea, nici compot nici suk. APA APA.