ioana e cel mai simplu aluat:faina-(pt o tava mica )cam 300gr
drojdie-jumate de cub,sare,busuioc...
faina,sarea si o lingura de busuioc se pun intr-un vas.Drojdia se amesteca intr-o canita cu un sfert de lingurita de faina si zahar si se pune 50 ml apa calduta(nu fierbinte)Se lasa 5 min sa dospeasca apoi se pune peste faina si se mai adauga apa calduta amestecand cu mina pina are consistenta unei plasteline mai moi(nu am alt termen de comparatie pe mom....)oricum nici moale nici tare...se acopera vasul cu un prosop curat si se lasa 15-20 min sa creasca putin.Eu pun hirtie de copt in tava apoi ulei de masline sa pot intinde aluatul in strat subtire.Peste aluat pun dinnou putin ulei de masline,ketchup,sunca,ciuperci,porumb,ardei gras....etc Deasupra pun putin ketchup si cascaval ras .La cuptor la foc mic se face cam in 40 min.in aluat poti pune ce verdeata preferati...Nu stiu daca am explicat prea coerent ,daca ai intrebari pune-le si mai completez.:kiss: :kiss: :kiss: