Pagina 1 din 1

Dans aerobic

MesajScris: Mie Feb 10, 2010 10:13 am
de chricosi
fetelor, nu stiti cumva unde se face dans aerobic in cluj? eu am vazut la iulius mall, dar cred ca sunt niste preturi... :cry: poate stiti voi in alta parte... mersi mult de ajutor :)

Re: Dans aerobic

MesajScris: Mie Feb 10, 2010 2:54 pm
de claualex
am pierdut pliantul,insa noi ne-am inscris de azi la scoala cristiana-pe moldoveanu-manastur la cursuri de dans/pictura deocamdata si este 20 ron/luna un curs
chiar imi pare rau de pliant,da asa aiurita am fost ca pe undeva lam pus.dar dupa masa mergem si cer un lat pliant si vin cu detalii ce cursuri mai au,ca aveau o gramada.

Re: Dans aerobic

MesajScris: Mie Feb 10, 2010 6:22 pm
de visualVenus
chricosi scrie:fetelor, nu stiti cumva unde se face dans aerobic in cluj? eu am vazut la iulius mall, dar cred ca sunt niste preturi... :cry: poate stiti voi in alta parte... mersi mult de ajutor :)


Tu te referi la noi, mamicile? Daca da, in Zorilor este http://www.anitahealthcenter.ro/ care ofera mult mai mult decat aerobic :-)

Re: Dans aerobic

MesajScris: Joi Feb 11, 2010 12:04 pm
de claualex
e bine de stiut si pt mamici,multumim :wink: :wink:

Re: Dans aerobic

MesajScris: Joi Feb 11, 2010 12:28 pm
de chricosi
daaa, ma refeream pentu noi, mamicile :)... a mea e inca prea mica pentru cursuri de dans... singurul curs la care participa deocamdata e cel pt bebelusi de la fastrackids :)... dar pe viitor e bien de stiut unde sa o duc, multumesc pentru informatii.