Lorren scrie:Buna seara dragelor!
Eu si Diana, printesa mea, suntem din Turda si dorim sa ne ajutati cu unele informatii. Mai precis, astazi in drun spre Polus, o domnisoara mi-a inmanat un flyer pe care sincer am vrut sa-l evit , dar mi-a atras atentia cuvintele acesteie"Frizerie pentru copii". Din ceea ce vad pe flyer se numeste Pitique si arata dragut, dar cum cum eu vin de 2 ori pe luna in Cluj nu stiu nimic despre acest salon. Rugamintea noastra pentru cine a mai fost este sa ne ajutati cu informatii despre acest salon.
Loren,
Am fost zi cu Robert la Pitique.....Am ramas foarte impresionata si sa-ti spun de ce: salonul este facut cu foarte bun gust peretii sunt plini de desene, pot sa zic ca Robert era chiar derutat la un momendat; scaunele sunt de fapt masinute, motorete...; ne-au intampinat cu suc si cafea(eu am refuzat-o, era ora 18).Fetele sunt dragute tund bine dar nu-ti recomand sa o lasi pe ficata in spatiu de joaca, eu abia l-am dus de acolo. Un sfat- sa va programati cat mai repede ca inca nu stie lumea de frizerie .
Pt Giagirl : salonul e pe Dorobantilor(nu stiu nr ,undeva langa Chicco)