Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Editoriale

Zambet de copil. Punct si de la capat

de ... | 27.03.2013

  

Zambet de copil 2012-

Dotarea sectiei de Chirurgie Pediatrica a Spitalului de Copii Cluj

Punct si de la capat

 

In 2012, cand Fundatia Parinti din Romania www.parinticlujeni.ro  a identificat impreuna cu Spitalul de Copii Cluj necesitatea modernizarii sectiei de chirurgie pediatrica cu aparatura medicala ( 1 lampa scialitica cu 2 brate si 1 masa chirurgicala mobila, valoarea estimata a proiectului fiind de 245000 lei), am lansat  odata cu proiectul, si implicit prin toate demersurile noastre derulate pe 1 an intreg, credinta ca acest proiect se va finaliza cu bine, daca TU te vei implica si ne vei ajuta sa schimbam in bine conditiile din Spitalul de Copii Cluj;atunci am spus ca „se poate” cand credem ca se poate, atunci cand eu, tu el, ea, se aduna pentru o cauza si se transforma in NOI, cei care ne-a implicam, contribuim si schimbam.

Astazi, tuturor acelora care au contribuit la proiectul Zambet de Copil Cluj  2012, vrem sa le spunem: MULTUMESC  ca ati crezut in noi, MULTUMESC pentru toate eforturile voastre, MULTUMESC  ca impreuna, in 14 mai 2013, putem sa-i facem pe copiii care nu zambesc niciodata, sa zambesca din nou!

In data de 20 martie 2013, Fundatia Parinti din Romania a semnat contractul de achizitionare a celor 2 aparate: (lampa scialitica cu 2 brate si 1 masa chirurgicala mobila), cu TEHNO ELECTRO MEDICAL COMPANY, termenul de livrare estimat fiind 10 mai 2013

Valoarea  finala a proiectului este de 34843 lei(tva inclus), astfel, 50% din valoarea proiectului a fost virata deja in contul TEHNO ELECTRO MEDICAL COMPANY, iar 50% va fi virata dupa instalarea aparaturii.

In data de 14 mai 2013, vom inaugura cele 2 aparate in sectia de Chirurgie Pediatrica a Spitalului de Copii Cluj.

Credem ca doar implicarea comuna, dar a fiecaruia dintre noi, va moderniza Romania, credem ca responsabilitatea si respectul pentru cei de langa noi, va face din Romania locul in care vrem sa traim,iar misiunea Fundatiei Parinti din Romania este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor  Ca fundatie ,rolul nostru este de a functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.

De asemenea, Fundatia Parinti din Romania va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiii din Romania, cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de langa noi.

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live