Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Editoriale

Tennis Cup Parinti Clujeni V. Punct si de la capat

de Alexandra Alexa | 23.09.2014

Vă spunem că : ” e distractiv să realizezi imposibilul” ( Walt Disney).
 
În 2010 ne-am propus ca și  fundație să ne implicăm în transformarea în bine a comunității în care trăim: Cluj. Să facem BINELE bine și mai ales să facem BINELE  să se audă, să se vadă și să devină contagios.

Apoi am început sa construim un cerc, în care am implicat Spitalul de Copii Cluj, pentru că proiectul Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital are ca și beneficiar Spitalul de Copii Cluj, apoi am implicat comunitatea clujeană (părinți sau nu), comunitatea de afaceri (clujeană sau nu), iar după mașina de transport pacienți Skoda Octavia Tour- (2010), renovarea și dotarea bucătăriei centrale a spitalului (Moților nr. 68) - (2011-2012), dotarea secției de chirugie pediatrică – sala de operație nr .2 -(2012- 2013), in 2014, am realizat un proiect de utilitate comunitară- Peditel 1791- urgențe și sfat medical copii prin telefon - care ne apropie de misiunea noastră ca și fundație: ”o viață mai bună pentru familiile și copiii din România”
 

Și implicarea continuă...
 

Credem că prin implicare, responsabilitate și profesionalism, putem schimba împreună în BINE, România.
Credem că fiecare copil are dreptul la educație, sănătate și un mediu propice pentru dezvoltare si împlinire, pentru a avea o viață fericită.
Credem că SE POATE, atunci când fiecare dintre noi dăm o mâna de ajutor, ne implicăm și credem că SE POATE.
Timp de aproape 5 ani - Parinti Clujeni  (Fundația Părinți din România)  a transformat IMPOSSIBLE, in I”M POSSIBLE.  Am schimbat finalul a  5 povești... am transformat comunitatea în eroii propriei transformări a Binelui în BINE ...Și pentru asta VĂ MULTUMIM  tuturor.
 
Vă mulțumim pentru: timpul, implicarea, donația și jocul vostru de la Tennis Cup Parinti Clujeni , editia V (20-22 septembrie ) Winners Tennis Club.
 
Pentru noi, fiecare dintre voi, a devenit Ambasador Peditel 1791 - Urgențe și sfat medical copii.
 
Prin voi am demonstrat că la Cluj... SE POATE.

La 5 ani de la naștere (înființare) am indeplinit un prim obiectiv: să facem BINELE  să se vadă, să se audă și să devină contagios. Să demonstrăm că SE POATE, dacă credem că se POATE. Să ne gândim ca normalitatea este una pozitivă.... că implicarea, încrederea, solidaritatea, ajutorul, integritatea și binele sunt valori în care comunitatea crede.

În 2014, când facem 5 ani (20 octombrie)  îmi doresc cât mai mulți părinți, copii, bunici, nepoți să-și urmeze visul și să schimbe ceva în comunitate. Noi suntem aici și vă sprijinim. Important este să credem că SE POATE.

Astăzi, pentru noi, cel mai important este să vă spunem MULȚUMESC.

”Toate visele ni se pot îndeplini dacă avem curajul să le urmăm.” (Walt Disney)Cu recunoștință,

Cristina

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live