Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Editoriale

PEDITEL-1791.start!

de ... | 27.01.2014

In 2010 ne-am propus ca și  fundație să ne implicăm in transformarea în bine a comunității în care trăim: Cluj. Să facem BINELE bine și mai ales să facem BINELE  să se audă și să se vadă și să devină contagios.

Apoi am început sa construim un cerc, în care am implicat Spitalul de Copii Cluj, pentru că proiectul Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital are ca și beneficiar Spitalul de Copii Cluj, apoi am implicat comunitatea clujeană (părinți sau nu), comunitatea de afaceri (clujeană sau nu), iar după mașina de transport pacienți (2010), renovarea si dotarea bucătăriei centrale (2011-2012), dotarea sectiei de chirugie pediatrică (2012- 2013), in 2014, am realizat un proiect de utilitate, de necesitate si care ne apropie de misiunea noastră ca și fundație: ”o viață mai bună pentru familiile și copiii din România”: prin sponsorizarea oferita de Fudatia Vodafone (căreia îi MULȚUMESC)  , am implementat primul call center pediatric de stat în regim de urgență din România –PEDITEL 1791.

Și implicarea continuă...

Credem că prin implicare, responsabilitate și profesionalism, putem schimba împreună România.

Credem că fiecare copil are dreptul la educație, sănătate și un mediu propice pentru dezvoltare si împlinire, pentru a avea o viață fericită.

Credem că SE POATE, atunci cand fiecare dintre noi dăm o mâna de ajutor, ne implicăm, și credem  că SE POATE.

Din 2014, Clujul a mai făcut un pas, părinții clujeni au un sprijin, în cadrul UPU- Spitalul de Copii Cluj, funcționează primul sfat medical prin telefon în regim de urgență, non stop- PEDITEL 1791.

Sunt câțiva oameni care au avut încredere, ne-au susținut, ne-au ajutat și s-au implicat:  FUNDAȚIA VODAFONE, Dr. Călin Lazăr- Director Medical al Spitalului de Copii Cluj, Dr. Daniel Nour- Sef  secție UPU, Dr Raed Arafat, Cătălin Chiș,  Active Power Solutions, Cătălina Poiană, Alexandru Ciobotea, KL Software, Adrian Barbu, Alexandra Alexa, Ramex, Fast Print si sutele de susținători ai proiectelor fundației, în cei 4 ani de funcționare.

Si, cu candoarea, bucuria, fericirea, jocul, veselia unui copil, a copilului (înca) din mine,

Vă mulțumesc,

Cu drag,

Cristina Grigore

”mamă” Parinți Clujeni by Părinți România 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live