Asculta Itsy Bitsy live
 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stopMaratonul Internațional București 04-05 OctombrieFestivalul de Teatru pentru adolescenti STAGE, ed. V, 5 noi - 9 noi 2014Scoala parintilor clujeniZâmbet de copil. Copilaria NU e la Spital 2013-2014: Call Center Pediatric.PEDITEL 17912% 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 30 oct - 03 noi 2013TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Zambet de copil . Call Center Pediatric- UPU Spitalul de Copii Cluj  2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statGradinite si crese paticulareHarta traseelor ciclourbane






Acasa | Editoriale

O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!

de ... | 23.12.2015

 

O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu

2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.

 

A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI”, Festivalul Bunei Dispozitii-STAGE VI.

In 2015, ne-au ajutat peste 1000 de oameni, fie ca sunt donatori, sponsori, volunari, parteneri, finantatori, autoritati publice.

Public vreau sa le multumesc astazi unor oameni, unor prieteni dragi, fara de care, proiectele Fundatiei Parinti din Romania, nu ar fi avut astazi, un final fericit.

Dragilor, fara voi, putinii oameni de la Fundatia Parinti din Romania, n-am fi putut face Binele Contagios .

Multumesc: Alexandru Ciobotea pentru multele ore de nesomn,  Gabi, Adi, Petru si Tudor Barbu pentru toata implicarea si dedicarea vostra, Daniela Cristea si Atelierul Bubu pentru minunatele promotionale unicat si mai ales pentru timpul tau acordat strangerii formularelor 230 (2%), Nicoleta Cristea, un om care ne-ai incurajat invariabil cu ”sigur va fi bine, si ”toti facem Binele Contagios”), suportul tau moral, a fost ...contagios, Magdalena Vaida, Radu Tuculescu, Rodica Tulbure, Ionica Pop, voi profisionisti si oameni de bine care ati ajutat ca STAGE sa devina un eveniment de referinta pentru adolescenti, oferind voluntar profesionalismul si priceperea voastra, Bianca Somlea- „omul care aduce vestea, si da vestea mai departe”, fara tine, nu am fi reusit sa comunicam asa de bine si de mult, Alina Botiz, Tibi Mostis si Ramex Intermed pentru ajutorul, rapiditatea si promptitudinea realizarii tuturor promotionalelor noastre, you are the best, Erik Barna si Life is Hard pentru suportul tehnic si mai ales pentru soft-ul Peditel, dar si pentru sustinerea financiara, Veronica Szokoly si Cofetaria Friandiese, pentru suport moral, cadouri dulci si ssutinerea noastra, Winners Tennis Club, Lucian Boldor, Adian Szabo, Laura Beligar pentru parteneriatul de lunga durata, pentru suport si ajutor, Polus Center si Mihai Nistor pentru suport si spatiu de promovare in kind, echipa Directiei de Asistenta Medicala si Sociala a Primariei Cluj Napoca si Carmen Ciornei, pentru ca ati facut ca imposibilul sa devina posibil, Richard Mihalache si Farmacia Roa, Piata Marasti, pentru ajutorul prompt, rapid si cu maxma incredere, Cristian Papp si Termovest pentru empatie, Andrei Marusciac si Euphoria Biergarten pentru ”sufletul larg”, Dr. Emanuela Ardelean pentru cel mai empatic, dedicat si sufletist colaborator, Gradinitelor Tandarica si Sorina Palcu Hangea pentru mobilizarea si lectia de umanism, Madalina Indrie si Centrul Synobis pentru ajutorul si expertiza pro bono, Alexandra Chiorean, Daniela Zanerscu, Laura Galos, Gabriel Prefac, pentru vizibilitatea oferita proiectului Peditel 1791, Prof. Valentin Cuibus, Inspectoratului Scolar Judetean Cluj si „zana buna” Andreea Corioan Goldis, pentru faptele bune si suportul institutional oferit neconditionat,  Adriana si Andrei Spataru si IBC FOCUS pentru implicarea directa in sustinerea Peditel 1791,  Fundatiei Vodafone pentru incredere si Dr. Raed Arafat pentru suport si doamnei Irina Margareta Nistor –Ambasadorul Peditel 1791, fara de care, astazi, am fi fost mai putin cunoscuti.

Va multumesc, voua celor peste 17800 de parinti care ati avut incredere in noi si inchei cu o poveste.

”Miercuri, 22 decembrie, am mancat o prajitura savuroasa intr-o cofetarie, impreuna cu doi baieti de 6 si de 8,5 ani. O experienta savuroasa. Ar fi ramas o prajitura si atat, data curand uitarii, daca n-as fi invatat lectia corectitudinii si a curajului, de la un baietel de 8,5 ani. Cofetaria se baza pe neatentia sau graba consumatorilor in a nu-si respecta promisiunea.  La 3 prajituri cumparate, oferea o a patra prajitura gratuit. Cu buntate, cu blandete, cu argumente, cu seriozitate, cu asigurarea intelegerii mesajului: sa-ti respecti promisiunea facuta, Petru Barbu, a convins-o frumos, elegant, educat, cu zambet pe doammna din cofetarie sa-si repecte promisiunea. Iar doamna zambind, fara urma de repros, de suparare sau de ofensa, a impachetat frumos prajitura si i-a inmanat-o copilului corect, care a zambt si i-a multumit. La o banala prajitura, am inteles un mecanism social simplu: sa ceri respectors, sa argumentezi, sa-ti cunosti drepturile, sa-ti respecti promisiunile: spuse sau scrise si sa pastrezi un climat de normalitate, fara auspicii negative. Sa recunoastem cand gresim si sa indreptam greseala. Sa facem azi, mai bine decat am facut ieri. Eroul meul la final de an, profesorul meu, este un baietel de 8,5 ani din Cluj. Iti multumesc pentru cea mai frumoasa lectie de curaj si corectitudine si ma inclin in fata inocentei tale.”

Va doresc ca in 2016, fiecare dintre noi sa-l redescoperim in adancul sulfetului nostru pe Petru Barbu si sa facem impreuna o lume mai buna, mai frumosa si cu Bine Contagios,

Eu stiu acum cum arata 17800 de zambete, sper sa descoperiti si voi.

Cu drag,

(aceeasi) Cristina Grigore

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial ... O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu!
de ...

  O poveste de final de an! Multumesc si respect Petru Barbu 2015 a fost un an greu, daca n-as fi o fire optimista, as spune ca a fost un an cumplit. Am trecut cu bine, am bifat prietenii, oamenii de bine (multi) implicati,o  Primaria Cluj cu decizia asumata si respectata (multumim), un proiect inovativ atat tehnologic si medical –Peditel 1791- care a primit numeroase premii, recunoastere, dar mai ales recunostinta si increderea parintilor.   A fost un efort colectiv, o lupta si o tenacitate de zi cu zi, de ora cu ora si minut cu minut, a oamenilor implicati in proiect, a voluntarilor, a donatorilor, persoane fizice si juridice, a extraordinarei echipe medicale Peditel 1791 – suprasolicitata anul acesta, a ajutorului presei, a ajutorului fiecarui om care a intrat in contact sau a participat la evenimentele organizate de Fundatia Parinti din Romania, fie ca vorbim de ”Cel mai frumos ou incondeiat”, ”Tennis Cup Parinti Clujeni VI&rdqu ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live